REFERENCE

Nataša poleg tega, da razveseljuje bodoče neveste in sodeluje v številnih stranskih projektih ter sodeluje z vrhunskimi fotografi, kot je Ulla Wolk, je nepogrešljiva tudi v gledališčih, kjer je zadolžena Gledališko masko.

Spodaj je našetih le nekaj projektov v katerih sodeluje;

  • Izvirnem slovenskem muzikalu Cvetje v jeseni (151 ponovitev od l.2014)
  • Muzikalu Veronika Deseniška (uprizoritve stari grad Celje od l.2015)
  • Izvirnem slovenskem muzikalu Vesna (od l.2017)
  • ŠGL Ljubljana (različne predstave)
  • Muzikalu Alpska saga (z glasbo nekdaj zelo popularne slo skupine Agropop)
  • Avtorska predstava Priznam (osebne izpovedi 5-ih igralk v ringu)
  • Muzikalu Briljantina (premiera junij 2018)
  • Tim, prvi slovenski celovečerni muzikalni film (2018, producenta: Luka Markus Štajer, Tamara Dervišević)

Sodeluje tudi pri različnih oddajah na POP tv in Planet tv, kakor pri snemanju video spotov, fotošutingih, ter ostalih projektih, ki so vezani na make up.

Nataša nas je prepričala na večih področjih, saj je pokazala profesionalen odnos, zavzetost in presežek znanja. Prepričala nas je kot del ekipe, kjer sodeluje z ostalimi igralci in jim nesebično pomaga pri izgradnji vlog in igre. Prepričala nas je kot oblikovalka maske, ki je z režiserjem in producentom sodelovala v celotnem produkcijskem procesu, njena tehtna razmišljanja in razvoj maske so postala nepogrešljiv del kreativnega procesa pripravljanja končne verzije. In prepričala nas je kot sodelavka, saj se lahko zanesemo nanjo in na njeno znanje.
Muzikal Cvetje v jeseni smo izvedli 151-krat, Vesno 34-krat in Alspko sago 25-krat. Vsi muzikali se še vedno izvajajo. Skupaj si jih je ogledalo že krepko preko 100.000 gledalcev. Zasluga za to gre tudi Nataši.

Gorazd SlakIzvršni producent

Nataša je neprecenljiv del ekipe, saj je s svojo izkušenostjo, znanjem in profesionalizmom v času produkcije predstave in kasneje ob izvedbah, vplivala na celotno ekipo in nam pomagala s svojim očesom in kreativnostjo sestaviti mozaik različnih časov, kjer lahko gledalec primerja različna obdobja življenja v Sloveniji. Njeno oko in njena energija prilagajanja je še toliko bolj vplivala na celoten process produkcije, ki vedno zahteva več, in več od Nataše dobiš vedno, saj je tudi zelo samoinciativna. Tudi zaradi nje še danes nastopamo s svojo avtorsko zgodbo.

Miša StankoIzvršna producentka

Nataša Castaldi sodeluje pri muzikalu Veronika Deseniška kot oblikovalka maske. Skrbi za veliko ekipo 40 pevcev, igralcev in plesalcev, pri čemer svoje delo opravlja izjemno kompetentno, na vrhunskem umetniškem nivoju. Do danes si je njeno delo ogledalo že več kot 15.000 gledalcev v 19 uprizoritvah muzikala. Društvo za glasbeno gledališke Slovenije, ki je nosilec muzikala, z Natašo z velikim veseljem in v dobrih odnosih sodeluje že od leta 2015. Je zagnana, samoiniciativna, komunikativna in izkušena, predvsem pa izredno nadarjena in sposobna; je nepogrešljiv del muzikala Veronika Deseniška.

Tilen NaraksProducent muzikala Veronika Deseniška

Kot direktor gledališča lahko rečem, da sem po srečevanju z Natašo Castaldi vedel, da bodo dogovorjene stvari tekle v pravo smer. Na podlagi izkušenj, Natašo brez pomisleka priporočam, kot visoko zanesljivo osebo, ki svoje delo opravlja tako kot mora, poleg tega pa zna s svojim smislom za organizacijo tudi aktivno podajati predloge, kje in kako bi se dalo delovne procese še izboljšati.

Boris KobalDirektor Šentjakobskega gledališča Ljubljana