Poročno slavje

Izvedbo poročnega make-upa mi sijoče neveste, vdane priče in prelepe družice zaupajo že vrsto let. Priznam, tudi zame je to vsakič znova zelo poseben, intimen in lep dogodek. Pri poročnem obredu pa sta resnično pomembni medsebojna vez in zaupanje med nevesto in vizažistom. Nevesta mora biti ta dan prepuščena le najbolj izkušenim rokam, ki bodo znale videti in poudariti njene naravne danosti, da zasije.


Vsaki nevesti sama prijazno predlagam tudi srečanje nekaj časa pred samim veselim dogodkom. Takrat poklepetamo, si vzamemo čas, se pogovorimo o željah in tako nevesti naredimo t.i. testni make-up. Ob tem lahko kot profesionalka tudi ocenim stanje kože in izberem najbolj primerno tekočo podlago, senčke, rdečilo za ustnice itn. Vsekakor pa je tu zelo pomembna tudi dobra obstojnost make-upa, ki nikakor ne sme izpasti kot težka „maska“. Videz mora ostati lahkoten, mladosten in svež!


Dodaten namig: nekateri poročni pari se odločijo tudi za poskusno fotografiranje. Združite prijetno s koristnim in se s fotografom za to storitev dogovorite na isti termin, kot bomo naredili testni make-up.

“Every woman deserves a man to ruin her lipstick, not her mascara.”

- Charlotte Tilbury.

Med drugim tesno sodelujem tudi s Primavera poročno agencijo,
s pomočjo katere se poročajo pari iz tujine.