POROČNO LIČENJE

POROČNI MAKE UP in ZAKAJ TESTNI POROČNI MAKE UP

Prav vsaka nevesta si želi na poroki izgledati najbolje.
Njene želje so popolna poročna obleka, zanimiva in drugačna frizura in seveda tudi poročni make up.

Ponavadi večina nevest ne ve točno, kakšen poročni make up bi imela, saj je mnogo takih, ki se pred svojim poročnim dnem ne ličijo.
Veliko je nevest, ki si želijo naraven in le rahlo naličen obraz, seveda pa tudi veliko takih, ki bi na poročni dan rade izgledale malo drugače kot vsak dan. To velja predvsem pri nevestah, ki se ličijo.
Na poročno jutro časa za eksperimentiranje ni veliko, posebej ne za brisanje in popravljanje že ustvarjenega make upa. Na dan poroke mora biti končni izgled make upa takšen, kot si ga je nevesta vedno predstavljala.

To so razlogi zakaj se vedno bodoči nevesti svetuje testni poročni make up. Tako na poročni dan ne bo hitenja, slabe volje, saj je z nevesto dogovorjeno v kateri stil ličenja se je odločila na podlagi testnega make upa.

Izjemnega pomena je tudi priprava kože na podlago (priporočljiv je nežen čistilni gel in tonik za osvežitev polti), katero se nanaša na poročni dan, saj mora biti obstojna in ostati sveža do naslednjega dne.

Sama pri svojem delu uporabljam izjemno lahek nanos tekoče podlage, ki mi ga omogoča air brush tehnika. S takim nanosom je nevesta videti tudi na fotografijah sveža in mladostna, saj se podlaga ultra nežno sreča z obrazom in ne daje občutek maske.
Vse bolj se uveljavlja senčenje in svetlenje obraza (contouring) tudi pri nevestah, saj s tem definiramo obrazne linije. S tehniko senčenja in svetlenja poudarimo dele obraza, ki jih doseže naravna svetloba.

Vsesplošno pa vedno velja, da naraven videz pri nevestah ostaja »IN« zato se na vaš dan prepustite rokam umetnika in imejte najlepši dan v življenju.